Oblrada.net нe проводить ігри нa гроші і нe приймає oплaту cтaвoк та інших плaтeжeй, пов’язаних із азартними іграми. Мaтeріaли публікуютьcя виключно в інфoрмaційних цілях.

Букмекер GG.BET отримав українську ліцензію на ведення беттінгової діяльності

29 Серпня 2023

Декілька місяців з початку 2023 року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей не мала змоги виконувати свої прямі зобовʼязання через відсутність кворуму. На щастя, ситуація вже нормалізувалася й КРАІЛ знову має змогу видавати ліцензії для операторів азартних ігор та букмекерів. І от нещодавно стало відомо, що ліцензію КРАІЛ нарешті отримав букмекер GG.BET (ліцензія діє від 8 серпня 2023 року).

GG.BET — це великий та відомий у світі букмекер, який робить акцент у своїй діяльності саме на кіберспорт. А відомий він перш за все партнерством з наймасштабнішими турнірами світу з CS:GO та Dota 2. Що цікаво, GG.BET має українське коріння, тому вихід компанії саме на український ринок — це доволі знаковий крок.

Зараз GG.BET є дійсно важливою частиною світового кіберспорту:

  • Підтримує та пропагує розвиток кіберспорту в десятках країн.
  • Виступає в ролі офіційного партнера великих кіберспортивних турнірів.
  • Є спонсором легендарних команд NAVI та Team Vitality.

Представники GG.BET заявляють, що вони мають на меті розвивати кіберспорт й в Україні, адже саме тут вони вбачають дуже великий потенціал для розвитку кіберспортивних дисциплін. Планується залучення інвестицій, втілення тематичних соцпроєктів, колаборації з відомими українськими блогерами та стрімерами.

Що ж стосується саме ставок на спорт, у GG.BET розуміють загальну складність ситуації в країні. Та все ж вони з готовністю виходять на дещо нестабільний через війну ринок й прогнозують його стрімке зростання навіть в таких непростих умовах. Як говорять в GG.BET, зараз головна мета компанії — запропонувати українським бетторам відмінний беттінговий продукт та сервіс світового рівня — такий, який GG.BET надає користувачам на європейському ринку.

Прихід до України таких відомих та великих беттінгових компаній насправді є дуже показовим. Він свідчить про те, що український ігровий ринок дійсно є дуже перспективним вже зараз. А після перемоги Україна, на думку багатьох експертів, цілком може стати одним з важливих центрів азартних розваг у Східній Європі. Звісно ж, робити подібні прогнози поки що дуже складно. Проте якщо гральний бізнес продовжить розвиватися і для цього будуть створюватися додаткові комфортні умови, цілком ймовірно, що в майбутньому потік азартних туристів, кіберспортсменів та фанатів кіберспорту може дуже істотно збільшитися. Будемо слідкувати за ситуацією!

Останні новини
1,6 мільярда гривень надходжень до держбюджету України — результат виконання плану КРАІЛ на 101%
Процедура подання заяви на самообмеження
Набули чинності рішення КРАІЛ щодо забезпечення ефективності державної санкційної політики та моніторингу її ефективності
Боротьба з нелегальним гральним бізнесом: 6 онлайн казино підлягають закриттю за вимогами КРАІЛ